Hopp til hovedinnhold
Gratis frakt ved kjøp over 1500,-
Sendes innen 1-2 dager
Sytti6

Akkurat nå er det fineste jeg har.

Sist oppdatert: 23. august 2021

Det var først når jeg kvittet meg med alt som forstyrret at livet jeg ønsker å leve kunne starte.

I 2019 tok jeg steget ut som kunstner. Jeg har alltid vært en kunstner. Først og fremst med ord, men i møte med motgang ble kunsten mitt utløp for maktesløshet. Sakte har det vokst frem en side som tidligere ble holdt tilbake. Med kreativitet utviklet gjennom et liv fylt av bedriftsetableringer, eiendomsprosjekter og reklamevirksomhet, er det godt å konsentrere seg om det jeg liker best – kunst. Som kunstner og gallerist har jeg tatt steget inn i en ny verden som bringer meg i møte med mennesker som skaper vekst gjennom kunnskap, kreativitet og engasjement.

Jeg lærte tidlig at skal jeg være kunstner måtte jeg våge å vise frem kunsten. Jeg måtte også evne å selge den, fordi plassen blir fort liten hvis produksjonen er stor. Som gründer endte det med at jeg lagde mitt eget galleri i et fraflyttet næringslokale.

Nå er jeg havnet i Strandgata og Sytti6 er min base. En eiendom jeg skal leve av, med og for. Det skal også være et møtested som gir kunnskap og opplevelser.

Visjonen er å være et galleri og arena for mental påfyll.

Sytti6 åpnes nå for alle gjennom kunst, utstillinger, foredrag, konsert, opplevelser, hageliv og analog matlaging m.m. Her er vi åpne for alle idéer og mennesker som ser muligheter stedet kan legge tilrette for.